tiistai 19. kesäkuuta 2012

En halunnut mennä nukkumaan

Olipas melkoinen vipeltäjien viikonloppu. Tältä neitokaiselta liikeni huomiota viinihuumassa vähän turhankin moneen suuntaan (mikäli oikein muistan), ja vaikka mitään irstailuja ei tullutkaan harrastettua, niin huh sentään. Pieni holittomuus ei olisi pahitteeksi, mutta eivätköhän nämä mietteet jo perjantaina ole historiaa. Viikon viimeinen työpäivä tosin on jo torstai...

Viikonloppuna tuli tavattua pari sorkkaeläintä. En nyt väsyneessä mielessäni keksinyt parempaakaan ilmaisua, mut kyllä te nää tiedätte.

Sorkkaeläin # 1 on superlimainen ja -humalainen mies, joka yrittää seurueen kaikkia naisia vuoronperään, nostaen panoksia eli härskiystasoa jokaisen kohdalla hieman ylöspäin olettaen että se toimii. No ei toimi. Kun takapuolen hively ja korvaanläähätykset alkavat riittää, vaihtavat Hilma ja Terttu tyttörakkaus-vaihteelle, jotta hännystelijä tajuaisi hävitä häiritsemästä roihuavaa lempeä. Ja hännystelijähän tuntuu tajuavan! Viimeistään narikkajonossa kuitenkin tuttu sammallus korvanjuuressa kertoo, että "tiiätkö, oon itseasiassa aina haaveillut kahdesta naisesta samaan aikaan." Jee. Terttu tähän harmittelee, kuinka Hilma on sen verran vanhoillinen, ettei oikein innostu ehdottelun kaltaisista asetelmista, kohauttaa säälivästi hartioitaan ja kipsuttelee nukkumaan Hilman sohvalle.

Sorkkaeläin # 2 on kaverin entinen poikaystävä, jonka kanssa on ehkä joskus ennen täysi-ikäisyyttä ollut jotain pientä viatonta juttua, jonka perimmäisiä syitä näin jälkeenpäin on äärimmäisen vaikea käsittää. Nyt kaverin entinen poikaystävä tahtoo avautua entisestä parisuhteestaan kaveriin ja kaipaa kuuntelevaa olkapäätä. Keskustelun syvimmissä vesissä happipitoisuus käy liian pieneksi ja kaverin entisen poikaystävän aivotoiminta alenee rajusti. Pienen odottamattoman tekohengityssession perään tulee hipsittyä aika pikaisesti hapekkaampiin vesistöihin.

Jos siis tahdot olla täysin vastustamaton, esitä pitäväsi naisista, ole kuunteleva olkapää ja entisen tyttöystävän kaveri.

Ja sehän on varma, että kun kysyt joltakulta miestuttavalta juhannussuunnitelmia, ja kun itse kerrot omien mietintöjesi olevan "toistaiseksi nollapisteessä", yhtäkkiä käsissä onkin monta seuraehdokasta. Heilaton helluntai ja juhannusjono, voihan nenä. Kesäkollit on kyllä vähän liiankin helppoja. Sääli ettei ehdokkaiden joukossa ole sitä, joka siellä kaikkein mieluiten saisi olla. Aina ei voi voittaa, tiesi Hugokin aikanaan sanoa.

Ja niin hei, halutaan ostaa alkolukko puhelimeen, hinnalla ei niin väliä.

- Terttu

Ei kommentteja: